Bàners de publicitat

Anuncia la teva empresa, el teu producte o el teu servei amb bàners de publicitat a la nostra web

VERSION AUF DEUTSCH

Una de les opcions d’anunciar la seva empresa, servei o producte és a través d’un bàner a la nostra pàgina Barcelonalemany.com. Això podria ser a la pàgina d’inici, una de les pàgines principals de les diferents categories o també a la barra de dreta que apareix a les pàgines de les nostres articles.

En el cas de no disposar d’una pàgina web, li podem oferir de crear-se’n una. El preu pel nostre servei de desenvolupar una pàgina web, que enllacem amb el bàner, dependrà del treball que comporti i el tipus de lloc web que desitgeu, a partir de 200 €.

Proporcionem les següents mides de bàner en diferents posicions:

  • Pàgina inicial, a dalt a la dreta, 728 x 90 píxels
  • Pàgina inicial, meitat superior al mig: 728 x 90 píxels
  • Pàgina inicial, meitat superior a la dreta:  300 x 250 píxels
  • Pàgina d’articles, barra de dreta: 300 x 250 píxels
  • Pàgina principal de categoria, barra de dreta: 300 x 250 píxels
  • Pàgina d’article, dins del text, primer paràgraf, 728 x 90 píxels

El preu bàsic d’un sol bàner és de 70 € al mes.

Si no podeu proporcionar-nos un bàner, us oferim la possibilitat de dissenyar-vos un bàner publicitari. Depenent de l’esforç, en costarà des de 25 €. Aquesta és una oferta exclusiva per als nostres clients.

Demanem un prepagament del 50% del cost del servei per crear un bàner publicitàri. El 50% restant es deu a l’hora de l’aprovació definitiva.

Ens comprometem a publicar els bàners publicitaris, així com totes les altres tipus publicitàries que oferim en un termini de 48 hores després de la recepció del pagament.

Ens complau parlar de més detalls, informació o altres maneres de situar la vostra publicitat al nostre lloc. Aquí trobareu totes les opcions de contacte.