.

Anuncis comercials

Barcelonalemany.com la revista digital és en una referència per a la comunitat dels residents alemany-parlants a Barcelona i Catalunya.

Anunciar la teva empresa, els teus productes o serveis a la nostra pàgina no només et donarà  la oportunitat de fer a conèixer i arribar a més persones, si no també de ser part de una comunitat potent, que creix cada dia, una comunitat activa, que busca el que necessita saber a través de l’internet.

En els següents enllaços podrà conèixer, una mica més detallat, els tipus d’espais publicitaris que podem oferir-li:

  • Públi-reportatge: Articles o reportatge sobre els teus serveis o productes.
  • Bàners: Anunci gràfic que enllaça al visitant amb el lloc web de l’anunciant.
  • Esdeveniments socials / culturals: Posicionar la teva empresa o els teus serveis o productes en un dels varisesdeveniments que s’organitza entre la comunitat alemanya.
  • Anuncis classificats: Posicionar els teus productes o serveis a la nostra secció d’articles de segona mà o ofertes de treball.
  • Facebook, Twitter & Co.: actualment no oferim cap servei publicitari a través dels nostres canals de les xarxes socials. Però compartim regularment els enllaços als continguts de la nostra pàgina i recomanem esdeveniments que ens semblen ser interessants per als nostres seguidors i lectors.

Si desitges més informació detallada, posa’t en contacte amb el nostre departament de marketing a través d’un correu electrònic.

Bàner

Bàners de publicitat

Anuncia la teva empresa, el teu producte o el teu servei amb bàners de publicitat a la nostra web VERSION AUF DEUTSCH Una de les opcions...

Públi-reportatge

Anunci Xarxes socials

Anuncis xarxes socials